Kinan's Daily Life in a Nutshell

Contains daily random things.

Hold me close and hold me fast

The magic spell you cast

This is la vie en rose

When you kiss me, heaven sighs

And though I close my eyes

I see la vie en rose

When you press me to your heart

I’m in a world apart

A world where roses bloom

And when you speak, angels, sing from above

Everyday words seem

To turn into love songs

Give your heart and soul to me

And life will always be

La vie en rose

Saddest thing he said

  • Aku: Ih jaket kamu udah banyak
  • Masnya: Iya, nanti aku mau sumbangin beberapa
  • Aku: Kasih ke aku ajaaaa :3
  • Masnya: Nga
  • Aku: BEGITU TEGA!!!!
A
Bolehkah neng
Asistensinya
Begini saja
? ? ?
#rendering #sketchup #furniture

A
Bolehkah neng
Asistensinya
Begini saja
? ? ?
#rendering #sketchup #furniture

Yah :( [2]

  • Gue: Tadi aku habis makan richeese yang paket 7ribuan itu. Kenyang banget dapet nasi, ayam sama minum =w=
  • Masnya: Aku juga kemarin makan richeese
  • Gue: Oiya? Kok nggak ngajak :(
  • Masnya: Richeese wafer tapi
  • Gue: ....nisebel

Yah :(

  • Gue: Sekarang banyak yang nikah muda, ya? Umur-umur sekita banyak banget yang udah nikah.
  • Masnya: Iya padahal kan [insert arguments about young marriage here that I forgot] makan aja tuh nikah muda.
  • Gue: Yuk.
  • Masnya: Nggak.